KICK IN VEST VAN MEES KINDERKLEDING

Door: Carlijn

Heb je maandag de blog over de modeshow van MEES Kinderkleding op Kindermodeblog gezien? Wat een fijne nieuwe collectie weer! In de blog werd onder andere een musthave voor boys uitgelicht; het stoere, warme vest. Een vest waar ze heerlijk in buiten kunnen spelen als het weer wat frisser wordt. Één van die vesten, ‘Hasse,  heb ik voor Kick geshopt.

Bijzonder en écht ideaal aan dit vest is, dat het ‘lijf’ en de capuchon gevoerd zijn, maar de mouwen niet. Op deze manier zit het niet zo gepropt onder de oksels, en kan Kick er zich lekker vrij in bewegen, terwijl hij wel goed warm gehouden wordt op een gure herfstdag.

En wat ook heel erg leuk is, Mees heeft een vernieuwde website! Klik hier om er direct heen te gaan

Kick in Mees

Kick in Mees

Kick in Mees

Ook zo enthousiast geworden over dit vest? Klik dan hier om het meteen te shoppen

En ben je benieuwd naar de rest van de collectie van Mees?
Bekijk hier de gehele collectie.

 

 

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Mees?

Tags: , ,

0 Reacties

  • door Mees Kinderkleding
    Posted 5 september 2013 11:05 0Likes

    Te gek!!!! Groetjes MEES Kinderkleding

Plaats een reactie