KIDSFASHION SHOW: KIEKJES


Afgelopen weekend was het dan zover, dé aftrap van het komend kidsfashion seizoen stond voor de deur in Bergeijk. Trappelende kids, die hun opwachting zouden gaan maken op de (enorme) catwalk, een zaal vol met enthousiaste fans, (lees: trotste papa’s en mama’s, opa’s en oma’s en natuurlijk al die vrienden en kennissen) goedgevulde goodiebags en heerlijke hapjes en drankjes..

Kinderkledingwinkel Leff! zorgde voor de leukste kids outfits en deze werden uiteraard tot in de puntjes af gestyled met hippe schoentjes van Geenen Schoenen. De kids liepen stralend de catwalk op en wij vroegen ons af wie deze modeshow nu eigenlijk het allerleukste vond? (de kids of wijzelf ;-)) Het werd een geweldig openingsweekend voor het komende voorjaarsseizoen, vol enthousiasme en positiviteit. Ouders konden heerlijk inspiratie opdoen, terwijl de kids zichzelf lieten fotograferen (als echte BN-ners) met hun nieuw gekochte outfitjes. Wij laten je een aantal leuke sfeerbeelden zien van dit gezellige weekend:

leffSpetterende opening met Funky XS: On my way to the top: let’s go boy!

leffkinderkleding

Lief! Setje van Bomba gecombineerd met stoer spijkerjack van Vingino

leffkinderkledingHoe leuk zijn deze 2 eigenwijze setjes van Moodstreet?

leffkinderkledingJumpsuitje van Moodstreet en rechts stoere Vingino spijker bermuda in combinatie met N.Z.A blouseje en bijpassend t-shirtje 🙂

leffkinderkledingOndertussen achter de schermen.. 😉

Natuurlijk zijn er nog veel meer foto’s genomen dit weekend, wil je graag alle foto’s bekijken? Bekijk ze dan hier!

Gaan jullie ook nog modeshows bezoeken van kinderkledingwinkels dit seizoen?