Budget friday: Davey in Primark


Door: Laura

Als het aan Davey lag, dan zou hij iedere dag in een lekkere hoodie of longsleeve rondlopen. Dat vindt hij lekker zitten en trekt gemakkelijk aan. Inmiddels heb ik hem wel zo ver dat hij voor de afwisseling ook eens een leuk vest aan trekt. Hij ziet vesten meer als een jas, dus hij denkt al gauw dat het te warm zal zijn, als hij ziet dat ik een t-shirt met vest heb klaar gelegd. “Denk je niet dat dat te warm wordt, alles over elkaar?”
Hij is niet zo van de laagjes, zijn moeder juist weer wel. Tegen beter weten in heb ik weer eens een blouse voor hem gekocht. Ik dacht dat het wel leuk zou zijn om met zijn verjaardag of met de kerst weer eens een blouse aan te trekken. Ik vond deze leuke blouse bij de Primark samen met een stoer shirt om te combineren.
“Dat shirt vind ik heel cool, maar in die blouse ga ik echt niet lopen” was zijn reactie. Maar zo snel geef ik niet op dus terwijl we foto’s maakten voor deze blog, liet ik òòk hem gelijk zien hoe je de blouse kan dragen en dat een blouse niet perse dicht hoeft en dus ook te combineren is met al zijn “coole” shirts die nog in de kast liggen. Langzaam aan begint hij de blouse te waarderen, en heeft hij mij belooft dat hij de komende feestdagen in ieder geval één keer een blouse draagt. Missie geslaagd!
En gelukkig maar, want stiekem heb ik inmiddels nog een geweldige blouse voor hem gekocht! 😉

Budget kinderkleding

Blouse €7,- en Shirt €2,50 Primark

#budgetfriday

Tags:

Plaats een reactie