Morris in Tumble ‘N Dry


Door: Jerr

Een goede spijkerbroek is nodig in elk seizoen. Stoer voor de meiden en een must voor de jongens. Vaak hoor ik mensen om mij heen zeggen dat je voor jongens niet zoveel variatie hebt qua kleding.
Auw! Dat doet pijn aan mijn oren! Ik heb er een sport van gemaakt om een zo gevarieerd mogelijke garderobe te creëren voor Morris. En dan vooral met veel verschillende soorten spijkerbroeken. Want, tja jongens horen in spijkerbroeken!! En Och wat ben ik verliefd op spijkerbroeken. Het kan mij niet stoer of gek genoeg. Voor deze winter ben ik klaar met het shoppen van spijkerbroeken, meneer heeft broeken met bretels, skinny’s, baggy’s, verschillende kleuren spijkerbroeken, regulars en spijkerbroeken met verschillende zakken voor/achter/ leer/ gekleurd etc. Je leest het al, genoeg variatie. Ik zoek er alleen nog een paar stoere riemen bij! Zo kan je de spijkerbroek net een extra touch geven.

Tumble ‘N Dry vind ik een heel leuk merk. Ik slaag daar altijd voor een leuke spijkerbroek. Zo had Morris deze zomer een licht gebleekte variant. Wat stond deze stoer!!! Oeff heimwee naar de zomer. Maar voor de winter heeft hij nu ook een stoere Tumble ‘N Dry. The Luke denim straight fit, uit de boys mid collectie. Deze broek van Tumble ‘N Dry heeft ook weer stoere details. De achterzakken zijn leuk bewerkt en zitten redelijk laag zodat deze altijd goed zichtbaar zijn. Ook zit er een klein riempje achter op de broek die je aan kan trekken wanneer de broek nog wat ruim zit. Morris heeft van dat ruime nooit geen last. Hij is redelijk groot voor zijn leeftijd, wel heeft hij altijd nog een stuk broek over aan de onderkant. Ik moet zijn nieuwe broeken vaak omslaan. Dat vind ik niet altijd leuk omdat het de broeken soms lelijker maakt, maar Tumble ‘N Dry heeft hier over nagedacht en deed mij verrassen met een leuk detail. Een stoere brede band op de naad aan de binnenkant van de broek. Cool!! Dit staat wel heel erg leuk! Ik hoop dat mijn kleine man nog even wacht met zijn volgende groeispurt…..

 

 

Ga direct shoppen bij Tumble ‘N Dry

Tags: , , , , , , , ,

0 Reacties

 • door Brenda Wolswijk
  Posted 30 oktober 2012 19:42 0Likes

  Wat een leuke blog en weer heel herkenbaar. Ons zoontje draagt ook skinny’s en baggy broeken…Helemaal leuk;)
  Maar ik kan het uiteraard niet laten om jullie eens te tippen over het merk Cowboysbelt Kids riemen. Wij hebben deze sinds kort op onze site en ze zijn echt stoer. In diverse kleuren en dessins voor jongens en meisjes. Super leuk en handig. Al vanaf maat 55cm. (2-4 jaar)

  Groetjes Brenda van Lief Stoer Eigenwijs
  http://www.liefstoereigenwijs.nl

Plaats een reactie