Meesonline voor hippe jongens


Door: Jo

De jongensmama’s  onder ons zullen het vast en zeker wel herkennen: voor meisjes is er zoveel meer te koop aan kleding dan voor jongens! Nu heb ik naast mijn enige testosteron nazaat ook 3 vrouwelijke exemplaren rondzwieren dus ik kan alsnog helemaal los… Gevolg: de omloopsnelheid in de kasten van de dames is vele malen hoger dan in die van Sieb …. Want bij jongens is het al snel een broek of jeans, longsleeve, blouse, vest, trui of sweater. De uitdaging zit m meer in de artikelen onderling combineren dan in variatie van de kledingstukken. Sieb vindt alles best zolang het maar geen roze is en daar maak ik handig gebruik van (nu het nog kan…over pakweg 5 jaar zal het er wel anders aan toe gaan onder invloed van zijn puberhormonen….help!).

Bij Meesonline verkopen ze mooie, pittige items die je goed kan mixen met de huidige wintertrends. De collectie van Mees is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, vrolijke kleuren en prints voor jongens en meisjes vanaf maat 104 tot en met maat 164. Verkrijgbaar via de website of homesales.  Dit alles voor een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ook voor de jongens is er volop keuze! Check het hippe houthakkershemd ‘ Botje’ ; combineer het met folklore prints, breisels, een corduroy broek en stoere western laarzen voor een hippiegevoel en nomadenlook. Of de colored jeans ‘Touw’  in combinatie met een capuchonsweater, baseball jack ‘ Jopi’ , grof gebreide muts en worker boots voor een Urban outdoor feeling. De Mees accessoires (riem ‘Arie’ mag niet ontbreken) maken een outfit helemaal af. Op de foto draagt Sieb longsleeve Simba, voorzien van stoere rugby print (met als detail: embleempje op de mouw!). Door de Carbone  finish heeft het een heerlijk zacht draaggemak.

Jongensmama’s, er is hoop! Enne, kijk ook even bij de meisjes; makkelijk mee besteld en ze kan vast en zeker nog wel wat gebruiken toch….?

Bekijk de jongenscollectie van Meesonline 

Meesonline voor jongens

Meesonline voor jongens_nieuw

mees-jongens

Meesonline_webshop

nieuwe collectie mees

nieuwe collectie mees online

Mees_baseball jack

Mees_longsleeve

Mees_sweater

Mees_online_webshop

Mees sokken
Webshop Meesonline.nl

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie