Liu Jo bij Littleone.nl


Wie de bladen en het modenieuws nauwlettend in de gaten houdt, heeft vorige week vast en zeker Kate Moss gespot die een nieuwe winkel van Liu Jo in Milaan kwam openen. Kate Moss is hét gezicht van Liu Jo. Dit merk is groots en puur Italiaans. Altijd leuk vind ik het, als zulke ‘grote’ designers ook aan de kleintjes hebben gedacht. De kindercollectie van Liu Jo is stijlvol en vrij casual. Het zit ‘m vooral in de materialen. Deze strekken van high-tech tot canvas en zijn een perfecte mix van opmerkelijk design en comfort. Liu Jo is verkrijgbaar bij LittleOne.nl

LittleOne.nl verkoopt alleen exclusieve kinderkleding. Met dit exclusieve merkenpakket richten zij zich voornamelijk op het hoogsegment. Met hun leuke ‘little matches‘ voorzien zij hun klanten van kant en klare sets. Makkelijk, snel en goed. Dat is iets waar hardwerkende moeders (in het hoogsegment) heel blij van worden.

En ik werd blij van deze Liu Jo sfeerbeelden en collectie items! 🙂

Kate Moss_liu jo

Liu Jo_kids

Liu Jo_kidsLiu Jo_kidsLiu Jo_kinderenLiu Jo_kinderenLiu Jo_kinderenLiu Jo_kinderenBekijk Liu Jo bij LittleOne.nl

Wat vind jij van Liu Jo?

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie