Budgetfriday: Fiene in Zeeman


Door: Marjolein Z.

Diep in mijn hart ben ik niet zo’n koopjesjager. Een hele middag speuren naar ‘iets voordeligs’ ligt mij niet zo. En hoe ik het ook wend of keer, het lukt mij ook bijna nooit om die leuke krentjes uit de pap te scoren. Loop ik door bijvoorbeeld een H&M, dan zie ik vooral veel rekken. Heel veel rekken. Geen zin om daar dan tussen te neuzen. Een gevalletje van ‘teveel keus slaat dood’ misschien?
Toch wel zonde. Want dat leuk niet altijd duur hoeft te zijn, daar schreef Sanne vorige week ook al over. Zij vond voor haar dochtertje Romy hele leuke dingen bij de Zeeman.

Afgelopen zaterdag liep ik toevallig langs een Zeeman en moest ik onwillekeurig aan Sannes blog denken. Vooruit, geen dief van je portemonnee zijn. Naar binnen dus. En ja hoor, ik pikte er een heel leuk vestje tussenuit. En ik hoefde daar niet eens lang voor te zoeken. Een geweldige kleur, precies het modelletje waar ik van houd. En dat voor maar… 5,99 euro!!!

Het vestje heeft zojuist de eerste wasbeurt overleefd. Nu het nog mooi en wel aan m’n wasrekje hangt, heb ik besloten Zeeman zo gauw mogelijk opnieuw met een bezoekje te vereren. Kijken of het vestje nog in andere kleurtjes te krijgen is. Zou er toch iets van een koopjesjager in mij schuilen?
Bedankt Sanne, bedankt Zeeman!

Tags: , , , , , , ,

0 Reacties

  • door Wendy
    Posted 23 september 2012 11:00 0Likes

    Het vestje is te leuk en ook maar meteen gehaald! Tip: er liggen nu ook heerlijke skinny treggings in een mooie blauwe kleur. Ook in roze en bruin maar daar moet je van houden..:-)En dat ook weer voor maar 6 euro. I love Zeeman!

Plaats een reactie