Webshop van de week: Orange Mayonnaise


Welkom op Kindermodeblog Orange Mayonnaise, ik stel je graag voor aan mijn lieve volgers. Want dít is een webshop waar je me ‘s nachts voor wakker mag maken. En ik heb een klein vermoeden dat er straks meer zullen zijn met die gedachte. Orange Mayonnaise, een geweldige webshop, spiksplinternieuw!

Als je aankomt bij Orange Mayonnaise, krijg je gelijk al een prettig gevoel. Mooi vormgegeven, lekker fris. Je wordt direct nieuwsgierig naar meer. Wat is er zoal te koop? Geen mayo! Maar wél de leukste en hipste kinderkleding van het noordelijk halfrond. Kleine greep: Mini Rodini, Gray Label, American Outfitters, Little Paul & Joe, Tapete. Zucht.♥

Dan is er nog iets leuks. Je kunt er (binnenkort) je favoriete look bij elkaar stylen en shoppen -dat heb je natuurlijk al vaker gedaan 😉 – én heel handig, je kunt je favoriete items naar je wishlist slepen. Hoe cool en origineel! Nu houd ik op met praten, ga maar snel kijken!

Bekijk hier de webshop Orange Mayonnaise


Hier een kleine greep uit mijn favorieten:

Orange Mayonaise_kinderkledingOrange Mayonaise_kinderkledingOrange Mayonaise_kinderkleding

Ga snel kijken bij Orange Mayonnaise

 

 

Tags: , , , , , , , , ,

0 Reacties

 • door Roos
  Posted 12 september 2012 13:45 0Likes

  Ik begrijp je, wat een enorm leuke site!

 • door Myriam
  Posted 12 september 2012 14:25 0Likes

  Fantastische website!! super coole spullen.
  LOVE IT!

Plaats een reactie