Musthave: print leggings


Ik heb dit najaar een missie! En dat is het scoren van de allerleukste leggings. Nooit eerder was ik zó van plan om me over te geven aan de legging. Ik ga voor zowel mijzelf als voor Doutzen flink inslaan. En voor ons beiden zal een legging met panterprint daarbij niet ontbreken! Hier zomaar wat inspiratie met een paar leggings die ik gewoon heel erg leuk vind. Wat jij?

Inspiratie kindermode

Inspiratie kindermode-1

Inspiratie kindermode-1

Bekijk de webshop J.Crew

Tags: , , , , , ,

0 Reacties

 • door nell
  Posted 30 augustus 2012 16:02 0Likes

  legging met panterprint en met sterrenprint gewoon bij de Primark gezien in London…

 • door Roos
  Posted 30 augustus 2012 18:45 0Likes

  Hahaha, ik moet eerlijk toegeven dat ik voor mezelf ook al een panterlegging heb aangeschaft!

 • door nell
  Posted 30 augustus 2012 22:23 0Likes

  ook erg leuk vond ik bij GAP een skinny jeans met slangenprint voor de girls uit de french muse collectie…..ai ai weer veel te veel shopping voor de kleine meiden hé

 • door Nicolle Duarte Dos Santos
  Posted 30 december 2013 13:19 0Likes

  Waar is die tijgerlegging te krijgen grtjes

Plaats een reactie