Inspiratie: 10 styleboards


Ik heb 10 nieuwe styleboards voor je gemaakt! Ik moet je eerlijk zeggen dat ik al een klein beetje de zomer in mijn bol had. Ik zag stranden, boomhutten en vooral veel lekkere bruine benen en koppies. Alles wat je ziet is ‘free to copy’ en vooral bedoeld om je op nieuwe ideeën te brengen. Get inspired by Kindermodeblog 🙂

Styleboard Kindermodeblog Free to Copy

 

Styleboard Kindermodeblog Free to Copy

 

Styleboard Kindermodeblog Free to Copy

 

Styleboard Kindermodeblog Free to Copy

 

Styleboard Kindermodeblog Free to Copy

 

Styleboard Kindermodeblog Free to Copy

 

Styleboard Kindermodeblog Free to Copy

 

Styleboard Kindermodeblog Free to Copy

 

Styleboard Kindermodeblog Free to Copy

 

Styleboard Kindermodeblog Free to Copy
Klik hier voor KIXX

Klik hier voor Noeuf

Klik hier voor ZARA

Klik hier voor H&M

….

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 Reacties

 • door Roos
  Posted 23 januari 2012 12:33 0Likes

  Ik word altijd zo blij van je free to copy topics. I like your style en zie gelijk voor me hoe mijn kleine de door jou samengestelde setjes draagt! Enorm bedankt daarvoor, ben er zelf niet zo goed in. 🙂

Plaats een reactie