SHOP THE LOOK: CREATE YOUR OWN STYLE

SHOP THE LOOK: CREATE YOUR OWN STYLE

We hebben weer een nieuwe outfit gedeeld op het Instagram account van Kindermodeblog. Volg ons daar zeker, want elke dag delen we nieuwe lookjes, musthaves en inspiratie! Deze broek, dat is toch wel de eye-catcher van de outfit vandaag. Maar ook de sweater én de glitter vans mogen er wezen en zijn alles behalve saai. En de kleur van de sweater is ook perfect voor het najaar. Mag dit lookje ook bij jullie in de kast belanden? Laat in de reactie weten wat jij van de outfit vindt!

Volg jij ons al op Instagram? Dit is ons instagram account! Zien we je daar

  1. Sweater Cos I said so
  2. T-shirt Mingo
  3. Pantalon Scotch R’belle
  4. Sneakers Vans

Klik hier voor meer kinderkleding outfit inspiratie 

Bekijk hier ook onze brands pagina voor de leukste kinderkleding merken

Tags: , ,

Plaats een reactie