14X NU IN DE SALE

DIT ZIJN DE LEUKSTE ZOMERITEMS IN DE SALE

Nog heel even en dan liggen de nieuwe kinderkleding collecties alweer volop in de (web)winkels! De zomervakantie moet nog beginnen, maar stiekem (of niet) kijken we allemaal ook uit naar de nieuwe trends, collecties, kleuren, prints etc van aankomende winter. Maar om niet té hard van stapel te lopen houden we het vandaag nog even bij de leukste zomeritems die je voor een prikkie in de sale kunt scoren. En met deze weersvoorspellingen hoeven we je dat geen twee keer te zeggen toch?

Volg Kindermodeblog hier op Instagram voor de laatste nieuwtjes en inspiratie

Wist je trouwens dat je deze blog héél makkelijk met vriendinnen kunt delen? Gewoon via de roze Whats-app share button onderaan deze blog. Appeltje eitje… Zorg er alleen wel voor dat je eerst even snel je eigen winkelmandje vult 😉

1.Gardner and the Gang

2.Little Man Happy

3.Zara

4.Tocoto Vintage

 

5.Zara

6. Tinycottons

7.Louise Misha

8.Tocoto Vintage

9. Mini Rodini

10.Bobo Choses

11. Nadadelazos

12.Scotch Shrunk

 

13. Hugo Loves Tiki

14.Piupiuchick

Klik hier voor meer kinderkleding outfit inspiratie

Plaats een reactie