DIT ZIJN 10 GAVE BABY MUSTHAVES

DIT ZIJN 10 GAVE BABY MUSTHAVES

Baby- en kinderkleding, ik word er altijd super blij van! En in die kleine baby maten is alles nóg schattiger. Hoogste tijd om eens even 10 eye-catchers van baby musthaves voor je bij elkaar te shoppen. Welke van deze 10 mag er zo in jouw virtuele winkelmandje belanden?

Laat op Facebook of hieronder in de reacties weten welk item jij het leukst vindt!

Heb jij je al ingeschreven op onze nieuwsbrief?

1. Mini Rodini

2. Noé & Zoë Berlin

3. Noé & Zoë Berlin

4. Tocotó Vintage

5. Little Man Happy

6. Organic Zoo

7. Louise Misha

8. Bobo Choses

9. Maed For Mini

10. Donsje Amsterdam

Welke musthave vind jij het leukst? Laat het ons weten in de reacties hieronder of op Facebook🙂

Zin gekregen om te shoppen? Klik hier voor de leukste shops!

Heb jij onze musthave pagina al gezien? Bekijk ‘m hier!

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram?

Eigenlijk gewoon een dag zoals elke andere, maar toch eentje om extra bij stil te staan. Deze girl maakte mij moeder, bijna 9 jaar geleden. Ik kan niet in een insta post omvatten wat dit met mij gedaan heeft. Op persoonlijk vlak, maar ook waar het allemaal toe geleid heeft. Zoals oa Kindermodeblog. Echt, ik kan er een boek over schrijven. 😜 Maar de conclusie is toch wel, voor mij geen groter cadeau dan dit. Zo niet te beschrijven dankbaar! Vandaag wil ik ook een extra dikke knuffel geven aan de vrouwen die hun mama moeten missen en aan de vrouwen die heel graag mama willen worden ( of nog een keer) maar dit om wat voor een reden dan ook nog niet zijn. 💗💗💗 #Moederdag #Kindermodeblog #KidsStylist

Een bericht gedeeld door Frederieke Wieberdink (@kindermodeblog) op

 

Plaats een reactie