WINNAARS GIVE-AWAY PICNIK BARCELONA!

WINNAARS GIVE-AWAY PICNIK BARCELONA!

Ja, om te vieren dat onze nieuwe website LIVE is en wij dit natuurlijk met jullie vieren hebben wij al de hele maand een aantal toffe give-aways!! Samen met het kinderkleding merk Picnik Barcelona mogen wij 2 items uit de collectie weggeven! Tromgeroffel……

Gefeliciteerd @Mirandaplouvier en @annecuijten jullie zijn de winnaars!! Sturen jullie een mailtje met jullie adres gegevens naar sophie@kindermodeblog.nl ? Dan komt jullie prijs z.s.m naar jullie toe!!

Niet gewonnen? Niet getreurd! Houd de instagram van Kindermodeblog goed in de gaten want er komen nog méér gave give-aways aan!!

Giveaway time !!! We hebben een nieuwe website en dat vieren we met jullie!! En we beginnen deze week goed want we mogen een supergaaf item weggeven van het merk supergave @milkandbiscuitcrumbs !! 💗💗💗 Wat moet je doen? Volg @milkandbiscuitcrumbs en @kindermodeblog laat in een comment weten welk item je wilt winnen in welke maat en tag ook 2 fashionable vriendinnen die dit merk heel gaaf gaan vinden!!! Ps we maken de winnaars van de vorige 2 acties deze week bekend op onze nieuwe website!! Succes en fijne maandag iedereen!! En pssst, je shopt de collectie van Milk & Biscuits nu is de sale!! #Kindermodeblog #MilkandBiscuits #Kidsfashion #Fashionkids #KidsStyling @frederiekewieberdink

Een bericht gedeeld door Frederieke Wieberdink (@kindermodeblog) op

Plaats een reactie