DE STOERE NIEUWE SWEATER VAN MCKENZIE

Door Rosan:

Het is helaas alweer een tijdje echt ‘sweater weather’ en ik was ook al een hele tijd op zoek naar nieuwe truien voor Mckenzie. En ik ben echt heel wat shops afgegaan en ik kon maar niets vinden wat ik écht leuk vond. Meerdere malen had ik mijn winkelwagentje gevuld en dan op het laatste moment dacht: nee toch niet. Ik wist niet waar ik precies naar op zoek was, dus er was maar één oplossing… Instagram afstruinen, all day long! Nu doe ik dat toch al regelmatig (lichte verslaving?!). En ineens zag ik het!
Ik kwam terecht bij Petit Blush, een klein Nederlands label met handgemaakte kleding van zachte comfortabele stoffen en net even anders dan wat ik tijdens mijn zoektocht al had gezien. Precies wat ik zocht!  Ik heb direct twee truien besteld en daarna toch even aan de kleine dame voorgelegd. De groene vond ze maar niets, maar die vind ik juist te gek. Een prachtige winterkleur die wel stoer is maar door de ruffles op de schouder is hij toch heel girly. Gelukkig had ik ook een roze gekocht ter compensatie (”dan mag je morgen je roze trui aan, goed?”). Wat vinden jullie van deze kleur? En de nieuwe trui?
Draagt jouw zoon of dochter met dit weer ook zo graag sweaters?

Plaats een reactie