MCKENZIE IN NIEUWE HIPPE ZARA BROEK

Door Rosan:

Terwijl in Nederland de herfststormen over het land trokken, waren wij een paar dagen in Barcelona. Wij kunnen nooit genoeg krijgen van deze stad, helemaal niet als het 26 graden is en als er in Nederland code geel wordt afgegeven! Zelfs Mckenzie zei dit keer: Mama, we kunnen wel hier blijven, dan mogen er andere mensen in ons huis gaan wonen.

Deze jongedame groeit als kool, met haar slanke lijntje past ze nog steeds in maat 98 voor bovenstukken, maar broeken zijn om de haverklap tekort. Dus ik snelde vorige week nog even naar de Zara om een nieuwe broek te halen. Een jeans broek leek me wel leuk aangezien ze bijna alleen maar leggings draagt. En toen zag ik deze knalroze broek! Die moest ik gewoon meenemen, en ik wist zeker dat het haar goedkeuring zou krijgen aangezien bij madam tegenwoordig alles roze moet zijn.
Vanwege het heerlijke weer gecombineerd met een simpel shirt en sandalen. Maar nu we weer terug in Nederland zijn (brr koud) zal deze broek ook veel gedragen worden met een lekker dik vest of warme trui! Wat vind jij ervan?
 
Wat vind jij van de nieuwe broek van Mckenzie? En wat vind je van de nieuwe collectie van de Zara? Laat het ons weten in een reactie op Facebook!

Plaats een reactie