7 DAYS / 7 WAYS MET MASON


Elke dag een ander lookje, 7 dagen per week! In deze rubriek deelt een lezeres van Kindermodeblog het ”outfit – dagboek” van haar zoon of dochter! Kijk mee en laat je inspireren!  

Vandaag deelt Lieke 7 hippe outfits van haar zoontje Mason. Zij omschrijft de kledingstijl van haar zoontje als ”Een combinatie van duurdere merken en de goedkopere winkelketens. Stoer met een aparte touch.” Wat Lieke leuk vindt aan kinderkleding? ”Dat Mason en zijn zusje Mint er verzorgd en hip bij lopen, dat we complimentjes krijgen hierover. Het is echt een hobby van mij om de leukste items bij elkaar te shoppen in de stenen winkels maar ook online.” Je volgt Lieke op instagram op @liekepos, waar ze ook fijne inspiratie deelt!

    

Maandag

Op maandag is Mason altijd thuis met zijn Papa en zusje Mint, ik ben dan aan het werk. Ik leg (meestal) wel hun kleding neer. Vandaag draagt hij een shirtje van Bang Bang Copenhagen, kort broekje van Carlijnq en daaronder zijn witte Adidas schoenen en hoge sokken van Zeeman.

T-shirt BangBang Copenhagen
Broekje Carlijnq
Schoenen Adidas
Sokken Zeeman

Dinsdag

Dinsdags gaan Mason en Mint naar hun Oma, hij draagt vandaag zijn shirt van Mini Rodini, zwart broekje/legging van Zara en zijn nieuwe Dr. Martens, hoe stoer?

T-shirt Mini Rodini
Broek Zara
Schoenen Dr. Martens

Woensdag

Woensdag is mijn vrije dag van de week, dan gaan we er lekker met zijn drietjes op uit (dit keer naar het NijntjeMuseum in Utrecht, echt een aanrader!) en dat doen we natuurlijk wel in stijl; shirt van Mingo in samenwerking met Big & Belg, legging van Carlijnq en zijn nieuwe witte hoge sneakers van H&M.

T-shirt Mingo
Legging Carlijnq
Sneakers H&M

Donderdag

Donderdag gaan de kindjes naar andere Opa & Oma, want wij moeten beiden werken. Mason draagt vandaag een trui van de capsule collectie van Zara, legging van Mingo en zijn witte sneakers van H&M

Trui Zara
Legging Mingo
Sneakers H&M

Vrijdag

Op vrijdag gaan ze naar het kinderdagverblijf, echt rekening houden met de kleding doe ik wel een beetje hoor. (Ze krijgen niet hun nieuwste kleding aan, zijn schoenen verruilde we dan ook even na de foto voor vandaag! Haha)
Hij draagt een shirt van Mini Rodini, daaroverheen een spijkerblouse van Zara, een heel fijn spijkerbroekje van Name-it en daaronder zijn Dr. Martens
T-shirt Mini Rodini
Blouse Zara
Broek Name-It
Schoenen Dr. Martens
Zaterdag
WEEKEND! In het weekend is het tijd voor ons gezin, dan doen we leuke dingen samen en daar genieten we allemaal van. Zaterdag’s draagt Mason een heel setje van Carlijnq, een hele fijne grote wollen zwarte trui en zijn luipaard legging. Daaronder droeg hij zijn Dr. Martens toen we naar buiten gingen.
Trui Carlijnq
Legging Carlijnq

Zondag
Zondag hebben we een visite dagje en dus moet Mason er op zijn paasbest uit zien en dat doet hij zeker in zijn nieuwe outfit (gekocht bij de nieuwe winkel Kidsrepublic in Bilthoven, mijn ouders wonen in Bilthoven dus dat is heeel fijn)
Zijn hele set is eigenlijk van FLO; zijn fries shirt, blokjes overhemd en stoere jogging broek en daaronder zijn witte H&M sneakers.
Mijn favo merken voor Mason zijn Mingo & Mini Rodini en Carlijnq. Mingo voor de fijne basics, Mini Rodini voor de aparte touch en carlijnq voor beide een beetje. Voor Mint heb ik weer andere favo’s.
T-shirt FLO
Overhemd FLO

Broek FLO
Sneakers H&M

Thanks Lieke voor het delen van jouw 7 days / 7 ways!

Beschik jij over een goede fotocamera én lijkt het jou leuk om jouw 7 days/ 7ways met ons te delen? Geef je dan nu op via redactie@kindermodeblog.nl o.v.v. 7days/7ways

Zin on te shoppen? Klik hier voor de leukste webshops

Bekijk ook: 7 days / 7 ways met Bobbi & Zoë

Bekijk ook: Instagram Mommy’s to follow

Ben jij er morgen of vrijdag bij tijdens de Kindermodeblog Pop-up Shop Party? Kom gezellig langs voor personal styling, shoppen en een heleboel gezelligheid.

Bestel GRATIS je ticket en ontvang €5,= korting aan de kassa én maak kans op 1 van de 5 GOLDEN NELSON TICKETS! 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie