IGLO + INDI WINTERCOLLECTIE REYKJAVIK HEROES

Hebben jullie de nieuwe collectie van iglo + indi al gespot? De eerste drop werd even geleden al gelanceerd. Maar nu ook het tweede deel van de collectie bijna wordt uitgeleverd kan ik niet meer wachten dit met jullie te delen. Zit je er klaar voor?

We gaan even terug in de tijd met de nieuwe collectie van het IJslandse kindermode merk iglo + indi. De nieuwe kinderkleding collectie – die er weer waanzinnig uit ziet! – is geïnspireerd op de vroege jaren 90. De collectie, genaamd ”We are the Reykjavik heroes” staat in het teken imperfecties en verrassende elementen. Muziek invloeden in een modern jasje gecombineerd met de meest toffe prints en materialen!

Sterren, wolven, tijgers, bloemen en stoere camo’s in combinatie met kleurtinten als blauw, oud roze en prachtige natuurlijke (aarde)tinten. We zien het allemaal voorbij komen. Ik heb zelf al een aantal favorieten items gespot! Juist het contrast van het rauwe en het zoete wat je terug ziet, maakt dit kinderkleding merk en deze collectie uniek.

Over iglo + indi

Het IJslandse kindermodelmerk iglo + indi is in 2008 opgericht door modeontwerper Helga Ólafsdóttir. Ze geloof erin dat je kinderen vrij moet laten in het mix & matchen van hun outfits, Zonder beperkingen. Unieke prints, patronen en frisse kleuren laten zien dat alles mogelijk is. Kortom, een waanzinnig kinderkleding merk dat je moet leren kennen!

Wat vind jij van de nieuwe kinderkleding collectie van iglo + indi? En welk item is jouw ultieme favoriet?

Klik hier om de nieuwe collectie bij iglo + indi te shoppen

Klik hier om direct naar de webshop van iglo + indi te gaan

Wat vind jij van de nieuwe collectie van dit IJslandse kinderkleding merk?

Plaats een reactie