DE VROLIJKE NIEUWE OUTFIT VAN MCKENZIE

Door Rosan:

Licht licht licht… weg met die donkere winterkleding. Ik heb een kast vol kleding die Mckenzie allemaal nog prima past, maar ineens van de een op andere dag vind ik het niet meer staan. Veel te donkere kleuren, dus daar moest wat verandering in komen!

Nu heb ik de afgelopen periode niet zo’n ruim budget, nieuw huis, op zoek naar een baan (en gevonden!), dus ja om dan zomaar even een nieuwe lentegarderobe aan te schaffen voor je dochter is dan makkelijker gezegd dan gedaan. Mijn wensenlijstje is lang genoeg en blijft groeien, alleen werkt dat voor mijn banksaldo helaas andersom. Maar ik merkte dat ik nog ergens anders mee worstelde, namelijk de vraag waar en hoe wordt kleding gemaakt. Want het is tegenwoordig best makkelijk om low budget een leuk outfitje te scoren. Maar als het maar een paar euro kost, dan bekruipt mij de vraag wat verdient degene die het heeft gemaakt dan en dan heb ik het nog niet eens over milieu-aspecten van het vervaardigen en verven van stoffen. Er zijn zoveel leuke shops en merken die eerlijk en duurzaam kleding maken en dan maak je vaak ook nog eens een kleine ondernemer blij. Daar wordt uiteindelijk iedereen gelukkiger van. Tegelijkertijd snap ik ook heel goed dat niet iedereen het budget heeft om alles te kopen wat organic en eerlijk gemaakt is in Nederland of Europa. En ik dus ook niet altijd, dan kom je toch tot een soort compromis met jezelf (of eigenlijk je portemonnee) en combineer je een beetje van beiden. Dus Mckenzie haar fijne lente outfit bestaat vandaag uit een vest en top van Little Buds gecombineerd met een jeans en sandalen van Zara.

Je kunt het vest en de top shoppen via deze link

Wat vind jij van de nieuwe outfit van Mckenzie?

Plaats een reactie