QUINN IN BOBO CHOSES

Bobo Choses blijft toch één van mijn favoriete kinderkleding merken! Het is elk jaar weer één grote verrassing, waarmee dit toonaangevende Spaanse kindermode label op de proppen komt. En dit seizoen hebben ze naast heel veel nieuwe prints, ook weer een ‘gouwe ouwe’ te pakken! Hebben jij de racefietsen al gespot?

Quinn is iig ready to cycle! Hij draagt zijn zacht gebreide Bobo Choses vest op een soort van zwarte joggingbroek, maar dit is toch wel de iets nettere variant van deze sporty broek 😉 Prima voor school dus! Zijn witte bliksem shirt is van iglo+indi en ook echt een toppertje uit de nieuwe collectie. Quinn gaat vandaag de deur uit in een casual, sportieve én hippe look!

Wat vind jij van Quinn zijn outfit? Is dit stijltje ook iets voor jouw zoon?

Over Bobo Choses
Het kindermode merk Bobo Choses is in 2008 opgericht in Barcelona. Dit merk richt zich op de magische wereld van kinderen en dit is overduidelijk terug te zien in hun waanzinnige collecties vol kleurrijke, speelse en grafische prints. Bobo Choses is een uniek merk met een hele herkenbare stijl.

Via deze link kun je het vest van Bobo Choses shoppen

_63A9154_63A9177

_63A9150 _63A9211_63A9237 _63A9180_63A9244 _63A9040

Klik hier om het vest direct bij Littlefashionaddict te shoppen

Wat vind jij van Quinn zijn nieuwe vest? 

 

 

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Plaats een reactie