BOBBIE IN BOBO CHOSES & MUSTHAVE ROK!

De lente komt eraan. Jeetje wat een heerlijk weer was het gister en vandaag! Strakblauwe lucht, een heerlijk zonnetje en een fijne zachte temperatuur. Ja, hier kan ik wel aan wennen, wat jij? ūüėČ Het perfecte moment om een vrolijke voorjaarsoutfit met je te delen. Eentje waar ik zelf helemaal vrolijk van word en ik heb zo’n vermoeden jij ook!

Van de nieuwe outfit van Bobbi krijg ik gelijk¬†een fijne kriebel in m’n buik. Dit door een combinatie van meerdere factoren. Ik houd van de combinatie van verschillende stijlen met elkaar. Zo¬†draagt Bobbi vandaag een stoere sweater van het Spaanse kindermode merk Bobo Choses uit de webshop van Littlefashionaddict. De unisex sweater heeft een hele toffe print die lekker speels en sportief is. En vergeet ook zeker de achterkant van de trui niet, want ook daar staat een hele gave print. Door deze te mix & matchen met in dit geval d√© musthave van dit seizoen – de metallic ¬†rok – krijg je een fijne combi van stoer en girly.

Om de outfit nog een extra fashionable twist¬†te geven draagt Bobbi een top van The Animal Observatory onder haar sweater. De gave kraag zorgt voor gelaagdheid en nu de mussen (nog) niet van het dak vallen is een extra laagje ook zeker niet verkeerd. Bobbie draagt onder haar eye-catcher rok van de Zara een paar toffe¬†kousjes en haar stoere adidas sneakers. Sometimes you win, sometimes you learn.. Wat ons betreft behoort deze outfit zeker tot¬†de ‘winners’!¬† Dansen, rennen en rondjes draaien, Bobbi is ready to have some fun!

Je kunt de sweater van Bobo Choses via deze link shoppen bij Littlefashionaddict

_63A7445 _63A7628 _63A7703 _63A7668 _63A7574 _63A7537 _63A7549 _63A7553 _63A7373

Je kunt de sweater van Bobo Choses hier direct shoppen bij Littlefashionaddict

Wat vind jij van de outfit van Bobbi?

Plaats een reactie