SAAR DRAAGT NIEUWE IGLO + INDI TRUI!

Het is een beetje dubbel. Ik weet ‘t. Terwijl we smeken om zomerse temperaturen en de zomer in Nederland ons niet zomers genoeg kan zijn, verdwaal ik in mijn gedachten dagelijks naar de winter. Want hemeltje lief! Wat worden er op dit moment weer ge-wel-dige nieuwe kinderkleding collecties uitgeleverd. Om gek van te worden! Zo leuk is het allemaal!! Het kindermodemerk Iglo + Indi – gevestigd in IJsland –  behoort tegenwoordig tot één van mijn favoriete kindermode merken en ik heb van de nieuwe wintercollectie al een paar items ingeslagen. Onder andere drie geweldige knits. Maar een beetje de balans erin te houden, dragen we die voorlopig gewoon met een hele korte short.

Saar draagt haar nieuwe zachtgele Iglo + Indi  knit op een kort blauw broekje en ze voelt zich heerlijk in deze outfit! Niet te warm, niet te koud. Maar wel fashionable! Saar is klaar om de speeltuin onveilig te maken. Zijn die van jou ook zo dol op klimmen?

Knits gaan we komend winterseizoen volop terug zien in alle soorten en maten. Maar wat deze trui van Saar zo speciaal maakt is niet alleen de kleur die super fris is, maar ook de leuke pom pom details op de voorkant van de trui. Dit geeft de trui net even een speelse twist! Wat vind jij ervan? Ik ben heel benieuwd en zou het leuk vinden als je reageert op Facebook. Get inspired!

Je kunt de trui hier direct shoppen

_63A9328 _63A9342 _63A9498 _63A9364 _63A9325 _63A9390 _63A9266

Klik hier om te shoppen bij Iglo + Indi

Wat vind jij van dit kinderkleding merk?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Plaats een reactie