KINDERMODE SALE INSPIRATIE


Door: Jo

Afgelopen week knalde mijn inbox uit elkaar van de sale aankondigingen. Hoewel ik een fervent saleshopper ben (4 kids is echt duur en doe het in m’n up dus dat vraagt om creativiteit), moet ik toch even de webshops en winkeliers een hart onder de riem steken: crisis, concurrentie en slecht weer….het zit niet mee; respect!

Niets is leuker dan sale shoppen! Vooraf heb ik altijd een aantal items in mijn hoofd die ik wil scoren met korting en als dat lukt….euforie! Jassen voor volgend jaar, schoenen die je in de winter kan doordragen, ondergoed en fijne basics zie hier mijn musthave lijstje. En je hoeft niet eens de stad in (graaien, rijen voor de pashokjes en schreeuwerige posters; als etaleuse had ik een hekel aan de sale periode), want online zijn de coolste items voor de leukste prijzen te vinden; lucky me!

Shop ’till you drop!

Jade, Olivia & Faye
Deze Scotch ‘R Belle etnic trenchcoat hebben we op de groei gekocht voor de volgende zomer (mocht die ooit nog komen…). Net als de Zecchino laarzen in de sale geshopt. Hier gecombineerd met DE Etos sterrensjaal en schoudertasje van Shoeby in neon.

Scotch 'R Belle trenchcoat

Zecchino D'Oro laarzen

Tasje Shoeby

Etos sjaal stippen

Het Scotch ‘R Belle all over printed jasje (hoe Isabel Marant) MOEST ik hebben, maar boven budget. Nu voor bijna de helft gescoord voor Jade! O, mocht iemand ‘m in de sale spotten maat 176 pour moi let me know! Hier pittig gecombineerd met een Polarn O. Pyret longsleeve op een neon denim short van Tumble ‘N Dry met zomerse Koel4kids sandaaltjes, Zara tas en hoed en heel veel Ibiza like armbandjes.

Polarn O. Pyret longsleeve

Scotch 'R Belle jasje

 

Tumble 'N Dry short

Olivia in reversible college jack van Scotch ‘R Belle. Maat 4 gaat volgend jaar al goed passen vrees ik (kleine meisjes worden groot….*zucht*). Hier op een babycord en tijgersneakers van Zara met ‘Beer’ in antieke staat (lees: van voor 1980).

Broek Zara

Scotch 'R Belle baseballjack

Scotch 'R Belle

Mocht het zonnetje onverhoops gaan schijnen dan hebben we die zomerjasjes helemaal niet nodig en kunnen we de laarzen lekker combineren met blote benen…..

Relaunch t-shirt, Name It short en Zecchini D'Oro laarzen
Relaunch t-shirt, Name It short en Zecchini D'Oro laarzen

 Ben jij al los gegaan in de Sale?

 

 

Tags: ,

0 Reacties

  • door Maureen Vogels
    Posted 27 mei 2013 17:43 0Likes

    superrrrrrrrr Jo!!!! hier een echte Scotch R'belle fan!! top gedaan, die combi's!

  • door Esther Buitendijk
    Posted 27 mei 2013 17:57 0Likes

    Wat zien je meiden er weer heerlijk gestyled uit! Erg leuk!

  • door Susan Ebben
    Posted 27 mei 2013 18:37 0Likes

    OOOOO, waar heb je het jasje van scotch (isabel-look) gekocht? Ben ook al tijden opzoek, maar krijg nergens meer maat 4. (alleen fullprice)

  • door Mia Smalbil
    Posted 27 mei 2013 19:09 0Likes

    Waar heb jij sale geshopt?

  • door Johanna Versluis
    Posted 27 mei 2013 19:45 0Likes

    in de winkel Lancelot4kids (Bergen)

  • door Danielle Wildemast
    Posted 28 mei 2013 06:56 0Likes

    Gaaf hoor Jo. Top outfits en kids 🙂

  • door Anouk van Es
    Posted 28 mei 2013 08:10 0Likes

    mooi!!!

  • door Maria Van Wijk
    Posted 28 mei 2013 16:02 0Likes

    Wauw!! Super combi's 🙂

  • door Joy van der Hilst
    Posted 7 juni 2013 09:29 0Likes

    Gaaf Jo! Super mooi allemaal! Valt de trenchcoat op maat? Ik zoek hem voor Linde gaat een speurtocht worden ben ik bang;-)

Plaats een reactie